Shame on me – jada, så drar jeg hjem!

Neimen om jeg hadde ant hvor sterkt gårsdagens innlegg om å være i isolasjon på hytta skulle bli…. Ikke lest? Du finner det HER

Det er en egen FB side for “Vi som har hytte på Vegglifjell” hvor jeg postet innlegget mitt etter at det var diverse diskusjon/innlegg på siden om å være på hytta eller ikke, mest det siste. Der eskalerte innlegget rimelig heftig for å si det mildt. Det skal være sagt at det var 10 ganger mer positive likes og tilbakemeldinger enn de negative. Det som er interessant er at de negative er så ekstremt sterke. Det er jo slik vi mennesker er; blir vi sinte, blir ytringene rimelig emosjonelle i negativ forstand. Jeg går ikke av veien for en debatt, ellers kunne jeg jo faktisk ikke blogget i det offentlige rom. Og, jeg har respekt for andres meninger så lenge de befinner seg på et konstruktivt nivå.

Jeg står fortsatt inne for det jeg skreiv. Men i denne situasjonen skal jeg gi etter for de negative røstene og PLUKKE MEG HJEM!! Sannsynligvis ikke fordi det gavner samfunnet generelt, men fordi det er en myndighetsanbefaling på lik linje om at du ikke skal hamstre, noe jo ingen gjør…….. Og jeg er i det store en lovlydig person som ikke gjør større lovbrudd enn å kjøre noen kilometer over fartsgrensa av og til. Er faktisk ikke ofte det heller. Men her snakker vi om en lov og ikke en anbefaling.

Men jeg legger meg da HELT FLAT og bøyer av for de negative røstene. Det er for øvrig nesten “Silikon Mountain” her oppe nå, selv om jeg ser en og annen skiløper svetter forbi.

Så da tømmer jeg alt av mat som går ut på dato før 1 august, regner ikke med at jeg kommer hit igjen på leeeeenge. Men jeg tar med skia for hjemme er det kanon skiføre og helt innafor å gå på ski, enn så lenge. Så får jeg se på minner i form av bilder fra flotte Vegglifjell og glede meg over at jeg en dag kommer tilbake.

Og jeg kan bekrefte til alle som er bekymret; Jeg har altså ikke vært i fysisk nærhet til ett eneste annet individ her oppe!

For ordens skyld; dette bildet er fra vinteren 2019. Slepeskaret med Gaustatoppen i bakgrunn. Er jo bare så flott her!!

 

Ha en fin lørdag uansett hvor du er, det blir ihvertfall en mindre i fjellheimen enn i går! xoxo, Lise

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg