Santa Chili Claus i Winterwonderland

Ho, ho, ho godtfolk

Endelig kom “ånden” over meg og kan vel ikke passe bedre enn et lite juleblogginnlegg.

Mr T, Sønn og jeg er vel installert i “Winterwonderland” og koser oss glugg med god mat, godt drikke, skiturer og julepyntet hytte. En aldri så liten pangstart i dag med julestrømpe fra hu mor til gutta boys med diverse ting og tank inkludert; Chili Claus – “Chilikugler Vindstyrke 12” gjorde susen; var rett før topplokket letta og tårene spruta. Det satte en frisk start på dagen og herved er alle advart; dette er ikke for småfolk med fine ganer, men hogger skikkelig!!

Nå er dagens skitur unnagjort, endorfinene ble rimelig bra stimulert med høydemeter og puls, ribba stekes og følges minutt for minutt av Mr T (til stor frustrasjon når gradene ikke er HELT likt……..) og surkålen fyller hytta med den beste lukt. Får melding fra Sønn om at “Nora’s surkål” er bedre enn min, men det kommer aldri, aldri til å skje at det skal serveres ferdigsurkål på julaften her i huset nei. Om det så bare er for lukta og for øvrig er jeg absolutt ikke enig.

Sønn har gravd seg inn i snøhaugen og koser seg med Bayer og guttegjengen på Facetime (hører det prates mye skit og latteren sitter løst). Mr T og jeg nipper til et glass portvin og Disney ruller på skjermen. Kan det bli stort bedre? Not, dette er bare så optimalt som jul og julaften kan bli!

Da gjenstår det å ønske alle en flott og fredelig julaften og romjul. Husk smittevernregler og hold dere friske! xoxo, Lise