Mrs. L – “the Wifey”

Jammen tok vi steget helt ut og gikk inn i ektestanden sist fredag, 14 august 2020. Da er en ny merkedag kommet inn i vår kalender, Mr. T & Mrs. L , eller “Hubby & Wifey” som vi også ble gratulert som 🙂

 

 

Vi har pratet om det i over et år og skulle egentlig vært gjennomført i fjor høst, men av ulike årsaker ble det utsatt nesten i et år (var vel jakta som kom i veien om jeg ikke husker feil…..) Når dere har kjent hverandre i 8,5 år og nærmer seg 60 år var i utgangspunktet et bryllup av relativt praktisk karakter, med en “enkel” ramme og gjennomføring. Men litt la vi i det da og det meste var “på stell” i forkant.

 

For en dag det ble!!! Vi er så heldige å ha så mange mennesker i livene våre som bare er en stor berikelse for oss og ved deres hjelp ble dagen helt uforglemmelig og en utrolig minnerik dag. Helt i vår “ånd”! Ikke noe stort og prangende bryllup, men en svært hyggelig samling i vår bakgård med flotte og rørende taler, hyggelig samvær og våre, etter hvert svært voksne foreldre tilstede. Overraskelse med trompetfremførelse av “Vidda” (skrevet av Ole Anton Edvardsen)  av en lokal og utrolig dyktig musiker. Gåsehud og mascaraen forsvant som dugg for solen! Utsøkt middag på fantastiske Marlene’s Bistro etterpå. Vi kunne ikke hatt eller fått et bedre bryllup!!

Og som dere ser, en gammal hannkatt til fotograf som kan sine saker; masse takk til fotograf Jørn Grønlund!

På lørdag dro “brureparet” et døgn til fjells på hytte med utedass og køyeseng, ikke innlagt vann el strøm, men det flotteste sted vi kan tenke oss, hvetebrødsdøgnet sitt det gitt, det eneste som hadde vært enklere var om vi hadde sovet i telt eller under åpen himmel, men sikker på at det hadde vært stas også om myggen og knotten hadde holdt seg unna! Vindstille og sol fra skyfri himmel (og Imingfjell festivalen i det fjerne som førte noen strofer gjennom fjellheimen). Det eneste som mangla var at vi hadde lagt inn et par ekstra fridager. Det tenkte vi overhodet ikke på i forkant, men en smule utlada i går og da vi motvillig pakka sammen i solsteiken og kjente at vi gjerne skulle vært et par dager til.

Litt sliten nå, “blåmandag”, mange inntrykk å ta inn og ikke minst at det også ble arrangert et “surprise” utdrikningslag helgen før bryllupet også, så to spesielt begivenhetsrike helger på rappen, kan nesten bli for mye for en “aldrende” kropp og skrott. Jeg ble altså tatt så fullstendig på senga og lurt så til de grader trill rundt som jeg aldri ført har blitt (joda, kanskje på litt andre områder………….). Og verken festkomiteen eller jeg sjøl trodde det var mulig å lure “kontrollfriken” med unormalt lange antenner, men det greide de jammen meg til gangs. Og festen var i sitt slag noe av det mest minnerike og morsomme jeg kan huske å ha vært med på. Takk til alle 17 damene som gjorde meg “stum”, glad og tårevåt! You’re simply the best and I love you all!!

Så nå er det bare å ta fatt på tilværelsen som Mrs. L “the Wifey” markert på alle mulige måter i forkant!

God kveld til dere alle, nydelig sommerkveld i dag. Bare å nyyyte, snart er høsten her! xoxo, Lise