59 and still alive!!!!

Hei godtfolk, long time no see….

Dagene, ukene og månedene går så utrolig fort, jeg kan bare ikke forstå hvor tiden blir av. Jeg har altså ikke publisert et innlegg siden 9 mai. Jada, det var dagen jeg fylte 59, men jeg gikk ikke i kjeller’n slik at det er grunnen. Var forøvrig en flott bursdagfeiring! Ikke lest? da kan du lese om den HER. Nei, tvert imot, har vært usedvanlig frisk og raskt, men har bare vært opptatt med helt andre ting og i sommervarmen kan jeg ikke bruke kveldene på å sitte ved pc’n.

Men om det ikke har vært blogginnlegg, har jeg nå publisert litt på både FB og Insta 🙂 Har egentlig mange innlegg på lager, men veit jammen ikke å kunne sortere ut hva og når. Så da blir det litt “pjatt” til jeg får opp speeden igjen.

Til tross for at vi fortsatt lever i en smittevernverden opplever vi at tilværelsen er kommet så noenlunde på plass igjen. Litt mer sosialt liv og igjen begynner avtalene å fylle seg opp i kalenderen. Fotoklubben er i gang igjen, middager ute i godt lag, fått vært hos frisør og hudpleie og sist helg en super helg i Kragerø på hotell. Forøvrig første hotellovernatting på mange måneder. Frokost i bærepose var helt greit det og vi var så heldige å få en helg med bare helt utrolig vær; sydenfølelse, men i det beste landet hvor luftfuktigheten ikke blir kvelende i 30 graders varme. Så heldige vi er som bor i Norge!!!  Selv om vi nok lengter litt ut etter hvert kan det vel hende at Norge stort sett blir vårt foretrukne ferieland for de fleste i fortsettelsen.

Her i huset står ferien for døra og for første gang går turen til Helgelandskysten på bilferie, noe vi virkelig gleder oss til!! 9 dager hvor ruten er lagt opp med følgende rute:

  • Kongsberg – Namsos  (11t )
  • Namsos – Brønnøysund (4 t )
  • Brønnøysund – Sandnessjøen – Søvik fergekai – Havkanten  (3t + 40 min båt)
  • Havkanten –- Sandnessjøen (40 min i båt)
  • Sandnessjøen – Stokkvågen (2,5t) ferge til Lovund
  • Stokkvågen – Mosjøen (2, 45 t)
  • Mosjøen – Trondheim (6 t)
  • Trondheim – Kongsberg (6 t)

Et døgn på hvert sted bortsett fra Mosjøen 2 dg. Hoteller bestilt, aktiviteter planlagt, restauranter plukka ut. Det er som Mr T sier; skjønner ikke at du ikke har planlagt hvor mange egg og hvordan egget skal være tilberedt til frokost….. Jo, er nok meg i et nøtteskall; her overlates ingenting til tilfeldighetene. Et annet ord for det er vel en smule kontrollfrik, eller OCD som Silje mener jeg har et aldri så lite snev av…………

Så er vi så heldige at det blir noen dager båtferie langs Norskekysten med gode venner og vi avslutter med telttur på Hardangervidda i noen dager. Har gått mye på Hardangervidda og andre fjellområder, men første gang i telt. Litt spenstig for ei som har en rygg som plutselig “tar kvelden”, men trimmer mye for tida så blodpumpa skal holde ryggmusklene godt med blodgjennomstrømming og bra og riktig utstyr er kjøpt inn. Går det galt, så går det galt da, men jeg fokuserer hardt på at det skal gå helt strålende! Tro kan som kjent flytte fjell og har bestemt meg å leve som 100% frisk så lenge jeg er det, så får jeg heller ta nedturen om den kommer. Jeg bare orker ikke å ta forbehold og gi meg sjøl masse begrensninger hvis om atte dersom……

Skal også på videre konsultasjon på NIMI før vi farer mot Nord, blir spennende å høre hva som kan gjøres, OM noe kan gjøres.

Jeg kommer tilbake i løpet av ferien, tror det blir opplevelser der som jeg bare MÅ blogge litt om, en aldri så liten reisedagbok kanskje?

Ha en fin kveld folkens, nyt den selv om været har snudd litt 🙂 xoxo, Lise